Tribal Drift
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Tribal Drift

Divoke Kmeny

PříjemPříjem  PortálPortál  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Představme se aneb kdo je kdo?

Goto down 
+5
Sir Pivíčko
lordus Kornelus
white dragons
xSpeedyCZ
Nasairna
9 posters
AutorZpráva
Nasairna

Nasairna

Poeet p?íspivku : 55
Registration date : 12. 08. 08

Představme se aneb kdo je kdo? Empty
PříspěvekPředmět: Představme se aneb kdo je kdo?   Představme se aneb kdo je kdo? I_icon_minitime12/8/2008, 20:58

Hola všem, jsem Saxafina = Nasairna = Šárka

Je mi 32 let, bydlím v městě slavné Stodolní ulice ....ááááááááááááá už to slyším !!!!výborně, uhládli jste, Ostrava.
Celé dny komunikuji a kumunikuji takže, ano i tentokrát dobrý odhad, pracuji v O2.
Miluji nanuky alien , zmrzliny cat, počítačové hry, srabble a lidi, co umí bojovat, mají teamového ducha a jsou pohodáři! cat cat

Naposledy upravil Nasairna dne 13/8/2008, 07:13, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
xSpeedyCZ

xSpeedyCZ

Poeet p?íspivku : 43

PříspěvekPředmět: Re: Představme se aneb kdo je kdo?   Představme se aneb kdo je kdo? I_icon_minitime12/8/2008, 21:32

menuju se Staňa, bude mi 14 let a bydlím v obci Hlohovec (to asi neznáte.. poblíz Břeclavi)
Návrat nahoru Goto down
white dragons

white dragons

Poeet p?íspivku : 61

PříspěvekPředmět: Re: Představme se aneb kdo je kdo?   Představme se aneb kdo je kdo? I_icon_minitime12/8/2008, 21:54

ahoj všichni jmenuji se milan přezdivka mitazz nebo white dragons pracuji v t-mobile v sekci t-music zar takze hodne posloucham music jinak je mi 32 icq 477517541 lol! lol! lol!
Návrat nahoru Goto down
lordus Kornelus

lordus Kornelus

Poeet p?íspivku : 36

PříspěvekPředmět: Re: Představme se aneb kdo je kdo?   Představme se aneb kdo je kdo? I_icon_minitime12/8/2008, 23:25

ahoj, jmenuji se Lukas a jsem z hradce kralove..ze zasady nepouzivam diakritiku, tak snad si zvyknete..a prace? oproti vam nudna..technik qualita/proces v pocitacove firme..
Návrat nahoru Goto down
Sir Pivíčko

Sir Pivíčko

Poeet p?íspivku : 5

PříspěvekPředmět: Re: Představme se aneb kdo je kdo?   Představme se aneb kdo je kdo? I_icon_minitime12/8/2008, 23:45

Zdar všici, jsem Karel a taky z Hradce Králové. Dělám v nejmenovaném marketu cenového managera a prodávám koupelny.
Jinak si moc rád poslechnu dobrou hudbu, zahraju si tenis a skáknu na jedno točený....

Twisted Evil
Návrat nahoru Goto down
kam22

kam22

Poeet p?íspivku : 5

PříspěvekPředmět: Re: Představme se aneb kdo je kdo?   Představme se aneb kdo je kdo? I_icon_minitime13/8/2008, 08:18

ahoj já jsem Kamil jsem z Havířova dělám strojníka je mi 34 ,jinak mám rád tvrdý rock a pivečko Smile
Návrat nahoru Goto down
ferids

ferids

Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 13. 08. 08

PříspěvekPředmět: Re: Představme se aneb kdo je kdo?   Představme se aneb kdo je kdo? I_icon_minitime13/8/2008, 09:30

Ahojte, volam sa Feri som z Dunajskej Stredy (od Bratislavi 40km ) pracujem ako informatik v nemenovanej spolocnosti. V septembri budem mat 27 rokov.
Návrat nahoru Goto down
Butch Cassidy

Butch Cassidy

Poeet p?íspivku : 27

PříspěvekPředmět: Re: Představme se aneb kdo je kdo?   Představme se aneb kdo je kdo? I_icon_minitime13/8/2008, 16:19

Zdárek,
jsem Tomáš, je mi 32, pracuju kde se dá a ještě stíhám studovat historii na fildě v Praze.
Někdy si dám dýmku, pivko, vínko a mám rád podzimní melancholie a Nicka Cava.
Zkrátka se snažím dělat to co mě bavíWink
Návrat nahoru Goto down
XENA 2

XENA 2

Poeet p?íspivku : 1

PříspěvekPředmět: Re: Představme se aneb kdo je kdo?   Představme se aneb kdo je kdo? I_icon_minitime19/8/2008, 21:40

Ahojky,
Jmenuji se Světlana,je mi 27 let a jsem z Ústí n/L.
Pracuji na skladě bižuterie,vlasovky atd.- plním objednávky a posílám do různých hypermarketu.

geek
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Představme se aneb kdo je kdo?   Představme se aneb kdo je kdo? I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Představme se aneb kdo je kdo?
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Tribal Drift :: Kavárna-
Přejdi na: